Vaak voorkomende behandelingen bij dertigers

Vaak voorkomende behandelingen bij 30+Dertig en mooi. Een uitstraling die u vanzelfsprekend wilt behouden! Wat kunt u doen om huidveroudering tegen te gaan? Uw huid goed verzorgen is op deze leeftijd alvast erg belangrijk. Want de huid van een dertiger verliest aan compactheid en wordt slapper. 

Huidveroudering tegengaan

Misschien hebt u al mimiekrimpels? De huid rond de ogen is gevoelig voor veroudering ... Ook kan het zijn dat u op deze leeftijd al een diepe nasolabiale plooi hebt. Op tijd ingrijpen werkt! Zo gaan uw rimpels en lijntjes zich minder sterk in uw huid groeven. U kunt preventief smeren of een esthetische behandeling ondergaan.

De Belgische wet op reclame voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen verbiedt dokter Tempels om via de website dieper in te gaan op mogelijke behandelingen. Vraag haar gerust om persoonlijk advies.

Streven naar een gezond gewicht

Dertig is voor veel vrouwen de leeftijd waarop ze minder tijd hebben om te bewegen. U hebt een druk (zittend) beroep en u verdikt. Ook een zwangerschap kan ervoor zorgen dat er enkele extra kilootjes blijven plakken. Tijd om bij te sturen voor u echt veel te zwaar bent.

Dertig ... de ideale leeftijd om meer aandacht te geven aan uw huid en lichaam en een esthetische arts te raadplegen. Maak een afspraak met dokter Tempels voor deskundig advies.