Esthetische geneeskunde bij Wellbe

Ouder worden hoort bij het leven, en gelukkig maar! Dokter Tempels helpt u om mooi te verouderen. Met een strakke, gladde huid. Met een gezond gewicht. En met een professionele aanpak voor huidverbetering. Centraal bij Wellbe staat de persoonlijke aanpak van dokter Tempels. Zij luistert naar uw klachten en geeft u gericht advies.

Medisch-esthetische totaalaanpak

Dokter Tempels staat bekend voor haar doelgerichte totaalaanpak rond anti-aging. Zij adviseert behandelingen voor uw huidproblemen van binnenin en van buitenaf. Met haar fullface-benadering krijgt u opnieuw een jeugdige uitstraling, zonder chirurgie. Dankzij haar advies veroudert u op een mooie, gezonde manier.

Vertrouw op een ervaren esthetische arts

Esthetische geneeskunde is een prachtig vak met vaak opmerkelijke resultaten, maar ook grote verantwoordelijkheden. Laat u medisch begeleiden door een ervaren arts die de nieuwste technieken en productontwikkelingen door en door kent. Zo maakt u verstandige keuzes en pakt u uw huidproblemen en dieet doelgericht én gezond aan.

     >> Lees meer over de medisch-esthetische ervaring van dokter Francine Tempels.

Persoonlijke begeleiding vanaf de start

Dokter Tempels maakt tijdens uw eerste consultatie een plan op om uw huidverjonging efficiënt aan te pakken. Ze werkt daarbij altijd op drie niveaus:

• advies over aangepaste crèmes
• aanbevelingen over uw voeding en voedingssupplementen
• esthetische behandelingen ( niet chirurgisch)

     >> Lees meer over de medisch-esthetische ervaring van dokter Francine Tempels

Verouder mooi en gezond onder begeleiding van een arts die gespecialiseerd is in esthetische geneeskunde. Elke behandeling is maatwerk. De Belgische wet op reclame voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen verbiedt ons om te spreken over mogelijke behandelingen voor uw probleem. Maak gerust een afspraak voor een consultatie, zodat dokter Tempels u persoonlijk advies kan geven.