Ultraformer: huidverstrakking met een duurzaam effect

Naarmate we ouder worden verslapt onze huid. En helaas gebeurt dat niet alleen met de huid van ons gelaat. Ons hele lichaam – en vooral dan onze bovenarmen, buik, dijen en nek – is onderhevig aan verslapping. Ultraformer is een niet-invasieve techniek voor huidverstrakking die uw volledige lichaam een verjongende ‘lift’ geeft. Verder zal de HIFU-techniek zorgen dat de onderhuidse vetcellen aangepakt worden.

Het geheim van Ultraformer: stimuleren van collageen

Vanaf de leeftijd van 25 neemt de collageenproductie in ons lichaam met maar liefst 1 procent per jaar af. De geluidsgolven van de Ultraformer werken in op de diepere lagen van de huid – de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag – en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een optimale huidverstrakking.

Huidverstrakking van uw volledige lichaam

Het grootste voordeel van deze behandeling? Ultraformer kan voor heel wat van uw huidzorgen ingezet worden:
  • dubbele kin
  • verslapte bovenarmen, dijen, buik, …
  • oneffen huidtextuur

Na 2 tot 3 maanden is het effect optimaal: de huid is strakker en plaatselijk kunnen er wat centimeters minder zijn. De Ultraformer is bovendien een hele duurzame techniek, want de verbetering zet zich door tot wel 6 maanden na de behandeling.

Ook goed om te weten: een behandeling met de Ultraformer wordt niet als pijnlijk ervaren. En specifieke nazorg is niet nodig.

Interesse in huidverstrakking met de Ultraformer? Neem dan gerust contact op met Wellbe voor meer informatie en een afspraak voor een consultatie.