Collageen-stimulerende draadjes en huidverjonging.

Doorheen de jaren verliest uw huid haar stevigheid. De collageenproductie neemt af, uw huid wordt slapper en is gevoeliger voor rimpels. Wellbe biedt een duurzame oplossing om uw huid te verbeteren. Dokter Tempels verdiepte zich in de threadlift, een nieuwe revolutionaire techniek die uw huid steviger en strakker maakt door collageen stimulatie. Uw huid ziet er jonger en vitaler uit!

Threadlift (draadlift): een nieuwe techniek in anti-aging

In Europa is de draadlift een relatief nieuw begrip, maar de techniek wordt ondertussen al vijf jaar succesvol toegepast. Met een naaldje worden flinterdunne resorbeerbare draden onder de huid aangebracht. Dit soort draden wordt al jaren door hartchirurgen gebruikt . 100 % veilig en medisch verantwoord. Er bestaan verschillende soorten draadjes: lange, kortere, dubbele of met haakjes. Na zes tot acht maanden breekt de draad geleidelijk aan af.  

Draadlift: uw voordelen

Tijdens uw consultatie bespreekt dokter Tempels de therapie en de zones die u wenst aan te pakken. De threadlift is een geschikte behandeling voor uw gelaat, hals, bovenarmen en bovenbenen. Dankzij het collageen stimulerend en liftende effect is uw huid strakker en steviger, met minder rimpels. Het effect is enkele maanden na de behandeling zichtbaar.

Uw voordelen:

  • De behandeling is bijna pijnloos.
  • De draad is niet zichtbaar.
  • Na de therapie kunt u meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten.
  • De draad blijft de collageenproductie stimuleren tot één jaar na de lifting.
  • Eventuele bijwerkingen, zoals roodheid en zwelling, bloeduitstortingen en pijn van tijdelijke aard.

Draadjes : nadelen

  • zwelling en roodheid gedurende enige dagen
  • bloeduitstortingen (blauwe plekken) tot twee weken na de behandeling 
  • tijdelijk wat pijn en/of gevoel van tractie

Deze behandeling kan niet bij iedere huid en niet zomaar op elke plaats. Ook je ouderdom speelt mee in de keuze van deze behandeling. 

STOPZETTING 

Dr. Tempels kiest steeds voor de beste behandelingen. Gezien de nadelen van deze draadjes en gezien deze niet bij iedereen even goed resultaat geven, zal deze behandeling vanaf 2019 niet meer beschikbaar zijn bij Wellbe.