PRP-injecties: natuurlijke huidverbetering

  Fijne lijntjes, minder elasticiteit of een doffe teint? Naarmate u ouder wordt, is dat helaas een natuurlijke evolutie die uw huid doormaakt. Gelukkig bestaan er vandaag doeltreffende en veilige behandelingen om uw huidstructuur te verbeteren. PRP-injecties (Platelet Rich Plasma) geven uw huid een boost via uw lichaamseigen plasma. Het resultaat? Uw huidweefsel is beter doorbloed en dat zorgt voor meer veerkracht, minder fijne lijntjes en een gezonde blos.


PRP-injecties stimuleren weefselherstel

PRP-injecties zijn geen onbekend fenomeen in de medische wereld. PRP wordt gebruikt voor een heel aantal geneeskundige toepassingen. Zo versnelt het wondgenezing, stimuleert het de aanmaak van bot- en huidweefsel en is het een veelvoorkomende behandeling tegen peesontstekingen. 
PRP-injecties: voor huid & haar

Met een PRP-behandeling gebruiken we uw eigen bloedplasma om uw huid te verjongen of om haarfollikels te stimuleren. In plasma zitten actieve groeifactoren die de aanmaak van collageen en het herstel van de huid bevorderen.

Hoe werkt de behandeling?
  • We nemen een klein beetje bloed bij u af.
  • We centrifugeren het bloed, zodat het rijke bloedplasma vrijkomt.
  • We injecteren het plasma, dat nu rijk is aan groeifactoren, in de gewenste zone.

PRP-injecties: zichtbaar resultaat

Het grote voordeel van PRP? U laat uw huid/ haar  behandelen met lichaamseigen stoffen, waardoor die als het ware zichzelf herstelt. Daardoor zijn er geen bijwerkingen en is er geen risico op overgevoeligheid. Dokter Tempels kan deze behandeling toepassen op uw gelaat, hals, handen en decolleté. Na vier a vijf  behandelingen is het effect zichtbaar. Als u kiest voor een jaarlijkse onderhoudssessie, kunt u rekenen op een langdurig resultaat.

Nu ook AQ Skin solution met actieve groeifactoren.

  ‚Äč

Interesse om uw huid te verbeteren met PRP-injectiesof met groeifactoren AQ Skin Solution? Neem dan contact op met Wellbe voor een afspraak.