Gezond vermageren onder deskundige medische begeleiding

Gezond vermageren | proteïnedieet / eiwitdieetObesitas is de ziekte van deze eeuw en een van de belangrijkste doodsoorzaken in België. Zet uw gezondheid op de eerste plaats en pak die overtollige kilo’s zo snel mogelijk aan. Kies daarbij voor een verstandige en gezonde werkwijze. Dokter Francine Tempels begeleidt al jaren patiënten om gezond te vermageren.

Gezond vermageren met dokter Tempels

Deskundige medische begeleiding is cruciaal tijdens een dieet. Patiënten met obesitas of overgewicht kampen immers vaak nog met andere medische problemen, zoals diabetes, hoge bloeddruk, cholesterol en artrose. Een ervaren arts houdt hier rekening mee in het dieetplan en stuurt de aanpak meteen bij als dat nodig blijkt.

Stap voor stap gezond vermageren

Dokter Tempels gaat met het eiwitdieet (ook bekend als het proteïnedieet) stap voor stap te werk. In elke fase van uw proteïnedieet observeert ze nauwlettend uw evolutie en uw welzijn. Eventuele bijwerkingen, zoals obstipatie en spierkrampen, kunnen snel behandeld worden.

Wilt u gezond vermageren met het proteïnedieet? Informeer bij dokter Tempels naar haar aanpak voor medisch begeleid vermageren.