Profhilo: een huidverjongende behandeling met een natuurlijk effect

Onze huid is erg vatbaar voor de tand des tijds: vanaf uw dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur af. Zo ontstaan er lijntjes en rimpels. Stoort u zich daaraan? Met Profilho geven we uw huid – zonder chirurgische ingrepen – een frisse boost, met een natuurlijk én langdurig effect.

Hyaluronzuur: de basis voor een behandeling met Profilho
Het geheim van deze behandeling? Hyaluronzuur, maar dan zonder chemische toevoegingen. Op die manier is het risico op bijwerkingen veel minder groot en verbetert u uw huid op de natuurlijkste manier. Iedereen zal het verschil opmerken, maar niet zien dat u behandeld bent.

Specifieke injectietechniek voor een natuurlijk effect
Bij een Profhilo-behandeling maken we gebruik van de BAP-techniek waarbij in vijf strategische punten in uw gelaat geïnjecteerd wordt om zo de aanmaak van vetcellen, fibroblasten en keratinocyten te stimuleren.

Eerst hebt u twee startbehandelingen nodig om de vier weken, nadien een injectie om de zes maanden. De kleine bultjes die zichtbaar worden, verdwijnen na een dag vanzelf.

De voordelen van een behandeling met Profhilo
  • U kiest met Profhilo voor een behandelingstechniek met hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, en hebt dus een zeer lage kans op bijwerkingen.
  • U merkt het effect aan de conditie van uw huid. Ze voelt steviger aan en ziet er gezonder uit. Uw huid krijgt een mooie, gezond glow.
  • U kunt uw hele gelaat met Profhilo laten behandelen, maar ook voor uw hals, decolleté, handen en bovenarmen is de techniek geschikt.
  • U kunt Profhilo laten combineren met andere behandelingen, zoals injectables of fillers.
  • U geniet zes tot wel negen maanden van het effect van Profhilo, omdat het de aanmaak van collageen en elastine blijft stimuleren.

Hebt u interesse in deze huidverjongende behandeling met een zeer natuurlijk en langdurig effect? Maak dan een afspraak bij Wellbe.