Cosmeceuticals: uw huid verzorgen én verbeteren

Wilt u de kwaliteit van uw huid verbeteren en haar een jongere, strakkere uitstraling geven? Met cosmeceuticals krijgt u het beste van twee werelden. U combineert de hydraterende en verzorgende werking van traditionele cosmetische producten met de helende werking van farmaceutische crèmes. Het resultaat? Een stralende en gezonde huid.
 

Cosmeceuticals: diepgaande werking voor optimaal resultaat

Cosmeceuticals zijn een combinatie van cosmetische verzorgingsproducten en medicinale verzorgingscrèmes, die uw huid genezen. Cosmeceuticals bevatten werkzame stoffen in hoge dosissen die perfect op elkaar zijn afgestemd en inwerken op alle lagen van uw huid. Ze hebben dus een positief effect op de vernieuwing én de werking van uw huidcellen.

Cosmeceuticals: serums op maat

Iedere huid is uniek. U moet dan ook de juiste verzorgingsproducten en medicinale crèmes voor úw specifieke huidtype gebruiken. Dokter Tempels geeft u graag vakkundig advies. Zij kan bovendien een persoonlijk serum voor u bereiden. Op basis van een functionele analyse van uw huid stelt ze een uniek serum samen voor een optimale verzorging en behandeling.

> Lees meer over deze persoonlijke serums


Ontdek de veelzijdigheid van cosmeceuticals

Dankzij hun bijzondere werking en verbeterende eigenschappen zijn cosmeceuticals een veelzijdig product met uiteenlopende toepassingen. Van de aanpak van rimpels en de behandeling van acne of pigmentvlekken tot de genezing van huidschade (bijvoorbeeld door zonnebrand): de helende werkzame stoffen van cosmeceuticals bieden een mooi resultaat. 

Voor elk huidtype de gepaste cosmeceuticals

Cosmeceuticals zijn er voor elk huidtype. Hebt u een hypergevoelige huid? Of hebt u last van acne? Geen probleem. U geniet zorgeloos van de efficiënte werking van cosmeceuticals, omdat ze aan uw huidtype aangepast zijn. Dokter Tempels informeert u graag over de beste cosmeceuticals voor uw huid.

Ervaar ook het verjongende en verzorgende effect van cosmeceuticals. Neem contact op met dokter Tempels voor meer informatie of een afspraak.