Huidverbetering: intern en extern behandelen


Uw huid mooi laten verouderen is het resultaat van uiterlijke zorg en innerlijke stimulatie. Daarom kunt u bij dokter Tempels niet alleen terecht voor aangepaste medisch-esthetische behandelingen, maar ook voor uitgebreid advies over voedingssupplementen en eet- en leefgewoontes. Zo stimuleert u uw huidstructuur van binnenin én buitenaf. Het resultaat? U voorkomt huidproblemen en krijgt een mooie stralende huid.

Huidverbetering met de juiste voeding


 
Uw huid is wat u eet. Of wat u niet eet. Want een stralende huid heeft de juiste bouwstenen nodig. Daarom geeft dokter Tempels u advies over goede eet- en leefgewoontes. Hebt u bepaalde vitaminen te kort om uw huid te doen stralen? Dan krijgt u voedingssupplementen voorgeschreven om uw huid in topconditie te brengen én te houden.

Huidverbetering met aangepaste medisch-esthetische behandelingen

Een medisch-esthetische huidbehandeling is een behandeling waarbij de structuur en elasticiteit van uw huid van buitenaf wordt gestimuleerd en verbeterd. Zo voorkomt u huidproblemen en pakt u probleemzones efficiënt aan. Dokter Tempels is onder meer gespecialiseerd in:
  • cosmeceuticals: verzorgingsproducten die uw huid verzorgen én verbeteren
  • mesotherapie: een totaalbehandeling voor een dikkere, meer elastische en beter gehydrateerde huid
  • needling: een techniek die uw collageenproductie stimuleert en uw huidstructuur snel en doeltreffend verbetert 
  • peelings: chemische peelings om onregelmatigheden in uw huid efficiënt aan te pakken
  • tixel: een techniek waarmee we de door zon sterk beschadigde huid, diepe rimpels en een verouderde huid behandelen

Hebt u interesse in een interne én externe aanpak voor de verbetering van uw huid? Neem dan contact op met dokter Tempels voor meer informatie of een afspraak.