Wellbe wenst u een mooi en rimpelloos 2020


Achter een groot man staat een sterke vrouw. Dat is een uitdrukking die we allemaal kennen. Maar wat ik dit jaar bovenal ervaren heb, is dat achter elke vrouw met een drukke job en veel verantwoordelijkheden … een heel team staat.

Ik heb een prachtige job die ik na al die jaren nog altijd met hart en ziel doe. En dat komt door mijn fantastische team. Thuis kan ik rekenen op mijn familie en in de praktijk op mijn rechterhand Hannelore en laserverpleegkundige Christine.
Vertrouwen is het sleutelwoord in elk team. We kunnen op elkaar rekenen, werken graag samen én vullen elkaar heel goed aan. Daardoor doen we onze job allemaal ontzettend graag en blijven we ons met plezier bijscholen in ons vakgebied.

Als ik terugblik op 2019, besef ik dat we weer een boeiend jaar achter de rug hebben. We hebben een aantal behandelprotocollen voor huid en haar verder uitgewerkt. De instellingen van onze toestellen Tixel en Vivace-needling met rf zijn ook geoptimaliseerd.
En de wereld van de esthetische geneeskunde staat uiteraard niet stil. Dus er zijn nieuwe behandelingen bijgekomen, zoals Profhilo voor huidverbetering en een aantal peelings. Een vitamine C-peeling voor een zachte oppepper van de huid. En de Cosmo Peel Forte, een vrij krachtige peeling.

Ook werkt onze nieuwe laserverpleegkundige Christine met de recentste versie van de LightSheer-diodelaser van Lumenis. De gouden standaard in permanente laserontharing.

En wat brengt 2020? Wel, bij Wellbe blijven we u graag met veel toewijding en vakkennis behandelen. Mooi ouder worden, daar draait het om. Ik volg de evoluties in de sector op de voet, zodat we u bij Wellbe de beste behandelingen kunnen blijven aanbieden.
Ik wens u een mooi jaar. Een jaar vol liefde en gezondheid. Een jaar zonder zorgen. En natuurlijk een stralende huid, prachtig haar en wat minder rimpels.

Fijne feestdagen gewenst!

Dokter Francine Tempels en het Wellbe-team