Hamsterwangen behandelen voor een jongere uitstraling

Hamsterwangen staan zo’n schattig knaagdiertje beeldig. Door de bolle wangen krijgt een hamster een dynamische look. Helaas is het verhaal anders voor mensen. Want bij hen zorgen hamsterwangen voor een verouderde uitstraling. Gelukkig bestaan er efficiënte manieren om uw hamsterwangen te behandelen!

Kaakbeen verliest volume

Uw lichaam, huid en uitstraling zijn voortdurend onderhevig aan verandering. Een voorbeeld? Als u ouder wordt, verliest uw kaakbeen aan volume waardoor het vetweefsel in uw gezicht zijn steun verliest en zakt. Dat vet hoopt zich op naast uw kaak en kin. Met twee slaphangende zakjes als resultaat. Een fenomeen dat beter bekend is als hamsterwangen.

Geen bolle wangen

In tegenstelling tot wat u zou denken, zijn hamsterwangen bij mensen dus geen bolle wangen die u doen stralen. Integendeel. De vetophopingen naast uw kaak en kin geven u – in combinatie met een minder strakke kaaklijn – een verouderde uitstraling. Gelukkig zijn er medisch-esthetische behandelingen om dat onaangename effect van uw hamsterwangen aan te pakken.
 

 

Medisch-esthetische behandelingen tegen hamsterwangen

De behandeling van hamsterwangen bestaat uit de versteviging van uw huid en de aanpak van het uitgezakte vet bij uw kaaklijn. Zo krijgt u een strakkere huid. 

Optie 1: fillers

Fillers geven uw huid meer volume. Ze worden via kleine prikjes onderhuids aangebracht en verbeteren zo de contouren – en dus de uitstraling – van uw gezicht.

Optie 2: microneedling met rf

Radiofrequente microneedling zorgt voor een verstrakking van uw huid op een efficiënte en duurzame manier. Met het Vivace-toestel wordt radiofrequentie-energie toegevoegd aan de traditionele needlingprocedure. Radiofrequente golven penetreren uw huid via uiterst dunne micronaaldjes en zorgen voor een opwarming van de onderliggende huidlagen. Die opwarming stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Zo wordt uw huid gelift.

Optie 3: Profhilo

Met Profilho geef ik uw huid – zonder chirurgische ingrepen – een frisse boost, met een natuurlijk én langdurig effect. Profhilo bestaat uit hyaluronzuur, maar dan zonder chemische toevoegingen.

Hamsterwangen behandelen = maatwerk

Elke huid en elk gezicht is uniek. Daarom ga ik bij Wellbe altijd voor een aanpak op maat. Zo bent u zeker dat u de beste oplossing krijgt voor de behandeling van uw hamsterwangen.

 

Wilt u met een medisch-esthetische behandeling uw hamsterwangen laten behandelen? Neem dan gerust contact op.