Een natuurlijk mooie huid? Skinboosters geven meteen resultaat

Vindt u dat uw huid er wat dof uitziet de laatste tijd? Steken rimpeltjes plots de kop op? Of ziet u een verslapte huid in de spiegel? Vervelend, want u wilt natuurlijk graag de stralendste versie van uzelf zijn.

Wilt u uw huid graag een flinke oppepper geven, en liefst zonder chirurgische ingreep? Dan kan dat bij Wellbe. Ik werk in mijn praktijk met verschillende skinboosters. Ze laten uw huid weer stralen als nooit tevoren. Ik zet de mogelijkheden graag voor u op een rijtje:

Mesotherapie

Mesotherapie is een uitstekende methode om een doffe, zichtbaar verouderde huid een frissere en jongere uitstraling te geven. 

 

Via kleine prikjes injecteer ik een mix van vitamines en hyaluronzuur om uw huid te voeden en verjongen. Het vitaminepreparaat bestaat uit vitamines A, E, C, B en K, aminozuren, mineralen, co-enzymen en nucleïnezuren.

Mesotherapie kan heel lokaal toegepast worden: in uw gelaat of hals, op uw handen of in uw decolleté. Een kuur van vijf tot zes behandelingen geeft het beste resultaat! Een onderhoudsbehandeling om de vier tot zes maanden is aangewezen.

>> Lees meer over mesotherapie >>

Profhilo

Deze skinbooster combineert verschillende soorten hyaluronzuur (zonder chemische toevoegingen) en stimuleert uw huid om collageen en elastine aan te maken. Het perfecte antwoord op huidveroudering!

Het effect? Een stevige, elastische en gladde huid met een frisse uitstraling. Twee tot drie behandelingen volstaan. De kans op bijwerkingen is zeer beperkt. Het effect van Profhilo is zo natuurlijk dat niemand zal zien dat u behandeld bent. Bovendien blijft het resultaat tot wel zes maanden zichtbaar.

>> Lees meer over Profhilo >>

 

Een stralende huid dankzij skinboosters, zoals mesotherapie en Profhilo? Maak een afspraak bij Wellbe!