Draai de klok terug met een Cosmo Peel


In mijn praktijk zie ik ze vaak: patiënten die ongelukkig in de spiegel kijken en alleen nog hun doorleefde huid zien. Rimpels, pigmentvlekken, (acne)littekens en huidverslapping zijn dan ook een doorn in het oog. Meer nog: voor sommige vrouwen en mannen is de mentale impact van deze natuurlijke ouderdomsverschijnselen zwaarder dan verwacht.

Gelukkig zijn er vandaag heel wat oplossingen. U kunt uw huid echt wel opnieuw die jeugdige uitstraling van jaren geleden geven. Een van de nieuwe behandelingen die we bij Wellbe toepassen, is een innovatieve medische peeling: de Cosmo Peel.

Huidveroudering: de tekenen van het leven

Waarom verliest uw huid in de loop van de jaren eigenlijk haar jonge, gezonde uitstraling? Wel, naarmate we ouder worden, verloopt de celdeling van onze huid almaar trager. Daardoor wordt de bovenste huidlaag, de hoornlaag, wat dikker. Het gevolg? Uw huid wordt droger en doffer. Daarnaast veroorzaakt een gebrek aan collageen en elastine rimpels en lijntjes.

Cosmo Peel: uw huidveroudering intensief en duurzaam behandelen

Een behandeling met fillers en/of spierontspanners biedt vaak al een oplossing. Wilt u een doorgedreven aanpak met een duurzaam resultaat? Dan kiest u daarbij nog voor een medische peeling. Als arts ben ik al jaren voorstander van deze vorm van huidstimulatie, omdat ik dagelijks zeer mooie resultaten zie in mijn praktijk:

  • een zichtbaar jongere huid
  • een gladdere en vollere huid
  • minder pigmentvlekken
  • een gezondere huidconditie in het algemeen

Hebt u vragen rond huidverjonging met de Cosmo Peel? Maak dan gerust een afspraak in onze praktijk.