4 tips om uzelf en uw huid te verzorgen

Ik heb de afgelopen jaren veel geschreven over het belang van gezonde voeding, gedoseerd zonlicht, kwaliteitsvolle verzorgingsproducten en een ontspannen mindset voor een stralende huid. Maar nog nooit was aandacht hebben voor uw gezondheid en uw huid zo belangrijk als nu.

Stressvolle tijden

Het is voldoende aangetoond dat langdurige stress een aanslag is op uw gezondheid. In normale omstandigheden is uw werk en alles wat daarbij komt kijken de grootste bron van stress. Maar nu het COVID-19-coronavirus om zich heen grijpt, is uw professionele stress vervangen door stress die ingegeven is door onwetendheid, bezorgdheid en misschien zelfs angst.
 

Aandacht voor huidverzorging

Maar stress is en blijft stress. En dus is het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Vergeet ook geen aandacht te hebben voor zaken die nu minder belangrijk lijken, zoals uw huidverzorging. Want ooit komt het moment waarop de situatie normaliseert en we dit hardnekkige virus aan banden gelegd hebben. Daarom geef ik u graag vier tips om goed voor uzelf – en uw huid – te zorgen.

1. Eet gezond

Gezonde voeding is essentieel. Een weerbaar lichaam heeft behoefte aan gezonde voedingsstoffen. Ga dus naar de supermarkt om gezonde voeding te kopen, maar draag daarbij wel wegwerphandschoenen en een mondmasker om besmetting te voorkomen.

2. Beweeg zo veel u kunt

Rust roest. Deze lockdown light betekent dat u nog buiten mag komen om te wandelen, joggen of fietsen. Probeer dat zeker één keer per dag te doen. En zoek zo veel mogelijk de buitenlucht op. In de tuin werken is bijvoorbeeld een ontspannende buitenactiviteit. 

3. Neem voedingssupplementen

Versterk uw immuniteit, uw huid en uw haar met voedingssupplementen en antiaging-antioxidanten. Mail me gerust voor meer informatie of advies op maat.

4. Verzorg uw huid

Routine en kwaliteitsvolle producten zijn de sleutelwoorden voor een goede huidverzorging. Elke huid is uniek. Daarom past er bij elke huid ook een serum op maat. Om te weten wat uw huidtype is en om de ideale serums voor uw huid te ontdekken, vult u de online vragenlijst in. Laat mij het resultaat weten en ik stuur u de producten die u nodig hebt.
 

Ik wens u veel moed en sterkte!

Dokter Tempels

PS Hebt u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.