Wellbe wenst u een mooi en rimpelloos 2020

Tixel: een mooie huid begint bij een goede basis

Een rijpere huid laten stralen vraagt wat extra aandacht en zorg. Met een Tixel-behandeling bij Wellbe geeft u uw huid een jeugdige boost.

Draai de klok terug met een Cosmo Peel

U wilt definitief komaf maken met rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken? Kies dan voor een Cosmo Peel bij Wellbe.

Rimpels in uw hals en decolleté? Behandelen kan!

Hebt u storende rimpels in uw hals en decolleté? Bij Wellbe verbeteren we uw huidstructuur met medisch-esthetische behandelingen.

Retinol voor een mooiere, egalere en jongere huid

Uw huid verbeteren en egaliseren? Dat kan met een retinolpeeling bij Wellbe, expert in medisch-esthetische behandelingen.

Waarom een medisch begeleid proteïnedieet werkt

Een proteïnedieet is een goede manier om gezond en zonder hongergevoel of jojo-effect af te vallen. Dokter Francine Tempels legt uit waarom.

Hairfillers: de remedie tegen haaruitval en kaalheid

Hebt u last van kaalheid of haaruitval? Hairfillers geven uw haar(groei) een echte boost. Ontdek deze doeltreffende behandeling bij Wellbe.

Ongewenste haartjes krijgen geen kans met de LightSheer-diodelaser

Ontsierende haartjes zijn een doorn in het oog bij veel vrouwen. Wellbe gebruikt de LightSheer-diodelaser voor permanente ontharing.

Met een glow facial bent u de ster van deze zomer

Een glow facial maakt uw huid zonneklaar en geeft u een stralende glow. Ontdek deze nieuwe en doeltreffende behandeling bij Wellbe.

Needling: zonder chirurgie naar een strakkere huid

Wilt u uw huid verbeteren zonder chirurgische ingrepen? Dat kan met needling. Ontdek deze doeltreffende behandeling bij Wellbe.

Profhilo: de natuur een handje helpen … op een natuurlijke manier

Profhilo is een huidverjongende behandeling met een natuurlijk resultaat. De ideale manier om uw huid een boost te geven. Ontdek de behandeling bij Wellbe.

Geef uw huid een frisse lenteboost met een TCA-peeling

Uw huid kan er na verloop van tijd doffer en grauwer gaan uitzien. Met een TCA-peeling van Wellbe geeft u uw huid opnieuw een frisse uitstraling.

Alles wat u moet weten over spierontspanners

Hebt u vragen over spierontspanners? Dokter Francine Tempels, expert in medisch-esthetische geneeskunde, deelt haar kennis.

Een Tixel-behandeling voor een mooie huid van binnenuit

Een mooie huid begint vanbinnen. Met een Tixel-behandeling zetten we bij Wellbe uw huid zelf aan het werk om sterker en mooier te worden.

Gezond afvallen dankzij een koolhydraatarm dieet

Met een koolhydraatarm dieet valt u op een gezonde manier af onder medische begeleiding. Bij Wellbe begeleiden we u stap voor stap.

“Waarom kijk je zo boos?” Het effect van fronsrimpels op uw uitstraling

Krijgt u regelmatig te horen dat u zo boos kijkt? Wel, mogelijk ligt dat aan uw slechte humeur … maar de kans dat u altijd slechtgezind bent, is klein. Ik durf dan ook te vermoeden dat u last hebt van fronsrimpels. Die geven u een ‘bozere’ uitstraling.