Nieuwe behandeling voor huidverstrakking bij Wellbe: Ultraformer

Kent u de Ultraformer al? Deze behandeling stimuleert uw collageenproductie en zorgt zo voor een strakkere huid. Kies voor de juiste aanpak bij Wellbe.

Strijden tegen striemen: mission impossible … of toch niet?

Striemen, zowel vrouwen als mannen krijgen ermee te maken. Gelukkig bestaan er doeltreffende behandelingen om uw huid weer mooi glad te maken!

Tixel: een doorbraak in behandelingen voor huidverbetering

Tixel is een techniek om uw huid te verbeteren en een frisse, jeugdige uitstraling te krijgen. Ontdek de behandeling bij Wellbe.

RF microneedling: de nieuwste huidverbeteringstechniek bij Wellbe

Met RF microneedling stimuleert u de collageenaanmaak in uw huid, waardoor uw gelaat een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Zeg vaarwel tegen die vervelende puistjes dankzij een doeltreffende acnebehandeling

In mijn praktijk krijg ik vaak patiënten over de vloer die last hebben van acne. Volgens onderzoek heeft maar liefst 70 procent van de tieners puistjes, maar ook bij volwassenen komt het nog frequent voor.

Laserontharing: maak uw huid lenteklaar

De lente kwam officieel uit de startblokken. Hét moment om uw huid helemaal lenteklaar te maken. Want zodra die eerste zonnestralen komen piepen en het kwik stijgt, wilt u uw zijdezachte benen laten genieten van de zon.

TCA-peeling: geef uw huid een tweede jeugd

Onze huidconditie op peil houden is in de huidige maatschappij geen gemakkelijke opdracht. Stress, vervuiling, zon, vermoeidheid, … ze laten allemaal hun sporen na en zorgen er vaak voor dat u er ouder uitziet dan u werkelijk bent.

Een strakke kaaklijn: hét geheim van een jeugdige uitstraling

De leeftijd van iemand raden? Kijk naar de huid en … de kaaklijn. Want dat zijn de delen van een lichaam die het gemakkelijkst de ouderdom van iemand ‘verraden’. Met de jaren wordt uw huid valer en droger, en krijgt ze meer rimpels.

Een egale huid: mijn tips voor een rimpelloos resultaat

We dromen allemaal van een mooie, gladde huid zonder pukkeltjes, rimpels en vlekjes. Helaas is een perfect egale huid iets voor de happy few. Toch kunt u ernaar streven om uw huid in een optimale conditie te brengen, zodat ze straalt en gezond oogt. Als gespecialiseerde arts adviseer ik dagelijks patiënten in mijn praktijk over de juiste huidbehandelingen. Ik deel dan ook graag mijn drie efficiëntste tips met u.

Maak van 2018 een stralend jaar

Een patiënte vroeg me onlangs: “Raak je al dat spuiten niet beu, dokter?" Een op het eerste gezicht confronterende vraag. Maar eigenlijk wist ik meteen wat ik kon antwoorden. Want … mijn job is zóveel meer dan spuiten geven tegen rimpels.

Peeling met retinol voor zichtbare huidverjonging

De tijd is niet lief voor onze huid: ooit krijgt iedereen last van fijne lijntjes of rimpels. Dat hoort helaas bij het verouderingsproces. Maar vaak liggen ook externe oorzaken aan de basis van huidveroudering, zoals roken en overmatig (en onbeschermd) zonnen. Het resultaat is een verouderde huid, of meer precies: een huid die er ouder uitziet dan ze in werkelijkheid is.

Behandeling met fillers: een fullfaceaanpak voor het mooiste resultaat

We willen er graag stralend uitzien. Niet moe, triest of kwaad. Helaas gooit huidveroudering vroeg of laat roet in het eten. In mijn praktijk komen de meeste patiënten om een welbepaalde zone te laten behandelen.

Rokerslijntjes, wat nu?

Ik krijg de laatste tijd almaar meer vrouwen over de vloer die vragen hebben over hun rokerslijntjes. Dat zijn van die kleine verticale lijntjes op de bovenlip. Het zijn statische rimpels met een misleidende naam. Want ze zijn geen rechtstreeks gevolg van roken, maar het resultaat van het verouderingsproces.