Doeltreffende behandelingen tegen haarverlies en kaalheid

Kaalheid hoeft niet definitief te zijn. Bij Wellbe zijn er verschillende efficiënte behandelingen. Laat u begeleiden door dokter Tempels.

2018, een jaar vol onvergetelijke momenten …

Dit was het jaar waarin ik eindelijk de beslissing nam om een rechterhand te zoeken bij Wellbe. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad!

Huidverbetering: dé weg naar een stralende huid

Een mooie uitstraling begint met een gezonde huid. Kies voor een efficiënte totaalaanpak voor huidverbetering bij Wellbe.

“Waarom kijk je zo boos?” Het effect van fronsrimpels op uw uitstraling

Krijgt u regelmatig te horen dat u zo boos kijkt? Wel, mogelijk ligt dat aan uw slechte humeur … maar de kans dat u altijd slechtgezind bent, is klein. Ik durf dan ook te vermoeden dat u last hebt van fronsrimpels. Die geven u een ‘bozere’ uitstraling.

Nieuwe behandeling voor huidverstrakking bij Wellbe: Ultraformer

Kent u de Ultraformer al? Deze behandeling stimuleert uw collageenproductie en zorgt zo voor een strakkere huid. Kies voor de juiste aanpak bij Wellbe.

Strijden tegen striemen: mission impossible … of toch niet?

Striemen, zowel vrouwen als mannen krijgen ermee te maken. Gelukkig bestaan er doeltreffende behandelingen om uw huid weer mooi glad te maken!

Tixel: een doorbraak in behandelingen voor huidverbetering

Tixel is een techniek om uw huid te verbeteren en een frisse, jeugdige uitstraling te krijgen. Ontdek de behandeling bij Wellbe.

RF microneedling: de nieuwste huidverbeteringstechniek bij Wellbe

Met RF microneedling stimuleert u de collageenaanmaak in uw huid, waardoor uw gelaat een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Zeg vaarwel tegen die vervelende puistjes dankzij een doeltreffende acnebehandeling

In mijn praktijk krijg ik vaak patiënten over de vloer die last hebben van acne. Volgens onderzoek heeft maar liefst 70 procent van de tieners puistjes, maar ook bij volwassenen komt het nog frequent voor.

Laserontharing: maak uw huid lenteklaar

De lente kwam officieel uit de startblokken. Hét moment om uw huid helemaal lenteklaar te maken. Want zodra die eerste zonnestralen komen piepen en het kwik stijgt, wilt u uw zijdezachte benen laten genieten van de zon.

TCA-peeling: geef uw huid een tweede jeugd

Onze huidconditie op peil houden is in de huidige maatschappij geen gemakkelijke opdracht. Stress, vervuiling, zon, vermoeidheid, … ze laten allemaal hun sporen na en zorgen er vaak voor dat u er ouder uitziet dan u werkelijk bent.

Een strakke kaaklijn: hét geheim van een jeugdige uitstraling

De leeftijd van iemand raden? Kijk naar de huid en … de kaaklijn. Want dat zijn de delen van een lichaam die het gemakkelijkst de ouderdom van iemand ‘verraden’. Met de jaren wordt uw huid valer en droger, en krijgt ze meer rimpels.