TCA-peeling: geef uw huid een tweede jeugd

Onze huidconditie op peil houden is in de huidige maatschappij geen gemakkelijke opdracht. Stress, vervuiling, zon, vermoeidheid, … ze laten allemaal hun sporen na en zorgen er vaak voor dat u er ouder uitziet dan u werkelijk bent.

Een strakke kaaklijn: hét geheim van een jeugdige uitstraling

De leeftijd van iemand raden? Kijk naar de huid en … de kaaklijn. Want dat zijn de delen van een lichaam die het gemakkelijkst de ouderdom van iemand ‘verraden’. Met de jaren wordt uw huid valer en droger, en krijgt ze meer rimpels.

Een egale huid: mijn tips voor een rimpelloos resultaat

We dromen allemaal van een mooie, gladde huid zonder pukkeltjes, rimpels en vlekjes. Helaas is een perfect egale huid iets voor de happy few. Toch kunt u ernaar streven om uw huid in een optimale conditie te brengen, zodat ze straalt en gezond oogt. Als gespecialiseerde arts adviseer ik dagelijks patiënten in mijn praktijk over de juiste huidbehandelingen. Ik deel dan ook graag mijn drie efficiëntste tips met u.

Maak van 2018 een stralend jaar

Een patiënte vroeg me onlangs: “Raak je al dat spuiten niet beu, dokter?" Een op het eerste gezicht confronterende vraag. Maar eigenlijk wist ik meteen wat ik kon antwoorden. Want … mijn job is zóveel meer dan spuiten geven tegen rimpels.

Peeling met retinol voor zichtbare huidverjonging

De tijd is niet lief voor onze huid: ooit krijgt iedereen last van fijne lijntjes of rimpels. Dat hoort helaas bij het verouderingsproces. Maar vaak liggen ook externe oorzaken aan de basis van huidveroudering, zoals roken en overmatig (en onbeschermd) zonnen. Het resultaat is een verouderde huid, of meer precies: een huid die er ouder uitziet dan ze in werkelijkheid is.

Behandeling met fillers: een fullfaceaanpak voor het mooiste resultaat

We willen er graag stralend uitzien. Niet moe, triest of kwaad. Helaas gooit huidveroudering vroeg of laat roet in het eten. In mijn praktijk komen de meeste patiënten om een welbepaalde zone te laten behandelen.

Rokerslijntjes, wat nu?

Ik krijg de laatste tijd almaar meer vrouwen over de vloer die vragen hebben over hun rokerslijntjes. Dat zijn van die kleine verticale lijntjes op de bovenlip. Het zijn statische rimpels met een misleidende naam. Want ze zijn geen rechtstreeks gevolg van roken, maar het resultaat van het verouderingsproces.

Wat u zeker moet weten over een chemische peeling

Elk jaar als de bladeren beginnen te vallen, komen er meer vrouwen bij Wellbe langs voor een chemische peeling. Ze hebben in hun favoriete vrouwenblad gelezen dat een chemische peeling een efficiënte behandeling is om hun huid te verjongen. Maar ook dat ze na een chemische peeling zeker een maand uit de zon moeten blijven. En dat gaat nu eenmaal veel gemakkelijker tijdens de grijze herfst- en winterdagen.

Het geheim van gezond afvallen? Diëten én bewegen!

September is de maand waarin heel wat opnieuw begint. De school, het wisselvallige weer, de files en de dagelijkse drukte en stress. En dat heeft een impact op uw voedings- en bewegingsgewoonten. Ik geef graag enkele praktische tips om fit en gezond te blijven.

Lipolyse-injecties: de perfecte manier om hardnekkige vetophopingen aan te pakken

Lipolyse-injecties zijn efficiënt om lokale vetophopingen weg te werken. Dokter Tempels behandelt de zones deskundig, met een minimaal risico op bijwerkingen.

Kraaienpootjes behandelen = uw huid ontspannen

Tijd brengt raad en … kraaienpootjes. Het goede nieuws? Kraaienpootjes zijn gemakkelijk te behandelen.

Pigmentvlekken behandelen? Ja, dat kan!

De zon maakt overuren. Hoge temperaturen, goedgezinde mensen en luchtige kleding zijn voor mij niet de enige indicatoren die duidelijk maken dat de zomer aangebroken is. Als medisch-esthetische arts merk ik dat het zomer is door het aantal patiënten die bij mij aankloppen voor hun pigmentvlekken.

Mesotherapie behandelt een zonbeschadigde huid

Mesotherapie is de aangewezen behandeling als uw huid beschadigd is door de zon. Dankzij een vitaminepreparaat krijgt uw huid een echte boost.

Skincare op maat van uw huid

Schoonheid is een bijzonder vak dat ik met plezier beoefen. Ook buiten mijn praktijk en kantooruren. Een van de vragen die ik heel vaak krijg – altijd en overal – is: “Welk schoonheidsproduct werkt nu écht?”

De waarheid over fronsrimpels … en andere rimpels

Ik merk bijna dagelijks in mijn praktijk dat er heel wat misvattingen bestaan over rimpels. De mensen die bij mij langskomen, zijn vaak slecht of onvoldoende geïnformeerd. De oorzaak? Het internet.

Een behandeling met PRP-injecties voor een betere huidstructuur

Een behandeling met PRP-injecties verbetert de elasticiteit en veerkracht van uw huid. PRP stimuleert collageenaanmaak en vermindert zo fijne lijntjes.

Permanente laserontharing voor een zomerzachte huid

De lente is hét moment voor permanente laserontharing. Zo gaat u met een zachte en gladde huid de zomer in.

Afslanken met SlimME | Wellbe

Met de zomer in aantocht leggen we onze focus meer op ons lichaam en ons gewicht. Met extra ondersteuning kunt u uw ideale bodycontour bereiken! Bij Wellbe werk ik samen met een ervaren laserverpleegkundige om de nieuwe SlimME-behandeling aan te bieden.

Gezond vermageren met het proteïnedieet

De lente komt eraan. Dat merkt u niet alleen aan de langere dagen, maar ook aan de lifestylemagazines. Want die puilen weer uit van de diëten waarmee u volgens de auteurs moeiteloos gewicht verliest. De waarheid? Gewicht verliezen gaat niet zonder inspanningen te leveren …

Lipvergroting: een risicoloze én omkeerbare behandeling

De laatste tijd is er heel wat te doen rond lipvergrotingen. Volle lippen creëren een jongere, vitalere en sexyere uitstraling. Helaas lees ik heel wat foute informatie en fabels over lipvergrotingen. En die wil ik graag uit de wereld helpen want een lipvergroting houdt weinig risico’s in.