Mijn terugblik op 2020 en vooruitblik op 2021

Dit jaar was toch wel het moeilijkste jaar uit mijn leven. En ik ben wellicht niet de enige die met die woorden terugblikt op 2020 ...

Hamsterwangen behandelen voor een jongere uitstraling

Hamsterwangen staan zo’n schattig knaagdiertje beeldig. Door de bolle wangen krijgt een hamster een dynamische look. Helaas is het verhaal anders voor mensen. Want bij hen zorgen hamsterwangen voor een verouderde uitstraling. Gelukkig bestaan er efficiënte manieren om uw hamsterwangen te behandelen!

Een boze blik door diepe fronsrimpels: wat kunt u ertegen doen?

Krijgt u regelmatig te horen dat u een norse blik hebt, terwijl u zich zelf van geen kwaad bewust bent? Dan toont een kritische blik in de spiegel u mogelijk enkele diepe fronsrimpels. Gelukkig kan ik u op twee manieren geruststellen.

Vijf redenen om uw huid te verbeteren met Tixel

Rimpeltjes, fijne lijntjes, een doffe teint, een verslapte huid, … het zijn allemaal heel natuurlijke tekenen van een huid die stilaan veroudert. Gelukkig zijn er behandelingen die uw huid efficiënt kunnen verbeteren en verjongen, zoals een behandeling met Tixel.

Tien medisch-esthetische tips tegen huidveroudering

De dag dat u uw eerste rimpel ontdekt, komt hoe dan ook. Want huidveroudering is een natuurlijk proces waaraan niemand ontsnapt. Toch ziet u rimpels liever niet in groten getale op uw gezicht verschijnen. Daarom deel ik graag mijn tien beste tips om huidveroudering tegen te gaan en de ouderdomsklok wat minder snel te laten tikken.

Zonbescherming: een must voor een toekomst zonder huidzorgen

Het is belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Wellbe geeft u advies op het vlak van zonbescherming.

Een natuurlijk mooie huid? Skinboosters geven meteen resultaat

Heeft uw huid een flinke oppepper nodig? Skinboosters laten uw huid weer stralen!

Benebellum: de weg naar een stralende, egale huid

Pigmentvlekken zijn erg ontsierend en vooral: hardnekkig. Helaas zijn ze niet altijd te voorkomen, maar wél goed te behandelen! Bij Wellbe maken we daarvoor gebruik van Benebellum, een doeltreffende en 100% veilige behandeling.

Haarproblemen? Gelukkig is er een oplossing!

Haarproblemen kennen verschillende oorzaken, maar kunnen gelukkig wel succesvol en veilig behandeld worden bij Wellbe.

Uw huid zichtbaar verjongen én verbeteren met Vivace-microneedling

Vivace-microneedling is een uitstekende en veilige methode om uw huid te verjongen. Bij Wellbe hebben we alle knowhow in huis.

Helemaal summerproof dankzij laserontharing

Binnenkort mogen de rokjes weer uit de kast. Tijd om komaf te maken met ongewenste haartjes! Bij Wellbe kunt u terecht voor professionele laserontharing.

Een TCA-peeling: de behandeling voor een stralend gezicht

Wilt u uw huid weer laten stralen? Bij Wellbe behandelen we uw gezicht met een zeer efficiënte TCA-peeling.

Tixel: een mooie huid begint bij een goede basis

Een rijpere huid laten stralen vraagt wat extra aandacht en zorg. Met een Tixel-behandeling bij Wellbe geeft u uw huid een jeugdige boost.

“Waarom kijk je zo boos?” Het effect van fronsrimpels op uw uitstraling

Krijgt u regelmatig te horen dat u zo boos kijkt? Wel, mogelijk ligt dat aan uw slechte humeur … maar de kans dat u altijd slechtgezind bent, is klein. Ik durf dan ook te vermoeden dat u last hebt van fronsrimpels. Die geven u een ‘bozere’ uitstraling.