Profhilo: de natuur een handje helpen … op een natuurlijke manier

Profhilo is een huidverjongende behandeling met een natuurlijk resultaat. De ideale manier om uw huid een boost te geven. Ontdek de behandeling bij Wellbe.

Geef uw huid een frisse lenteboost met een TCA-peeling

Uw huid kan er na verloop van tijd doffer en grauwer gaan uitzien. Met een TCA-peeling van Wellbe geeft u uw huid opnieuw een frisse uitstraling.

Alles wat u moet weten over spierontspanners

Hebt u vragen over spierontspanners? Dokter Francine Tempels, expert in medisch-esthetische geneeskunde, deelt haar kennis.

Een Tixel-behandeling voor een mooie huid van binnenuit

Een mooie huid begint vanbinnen. Met een Tixel-behandeling zetten we bij Wellbe uw huid zelf aan het werk om sterker en mooier te worden.

Gezond afvallen dankzij een koolhydraatarm dieet

Met een koolhydraatarm dieet valt u op een gezonde manier af onder medische begeleiding. Bij Wellbe begeleiden we u stap voor stap.

Doeltreffende behandelingen tegen haarverlies en kaalheid

Kaalheid hoeft niet definitief te zijn. Bij Wellbe zijn er verschillende efficiënte behandelingen. Laat u begeleiden door dokter Tempels.

2018, een jaar vol onvergetelijke momenten …

Dit was het jaar waarin ik eindelijk de beslissing nam om een rechterhand te zoeken bij Wellbe. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad!

Huidverbetering: dé weg naar een stralende huid

Een mooie uitstraling begint met een gezonde huid. Kies voor een efficiënte totaalaanpak voor huidverbetering bij Wellbe.

“Waarom kijk je zo boos?” Het effect van fronsrimpels op uw uitstraling

Krijgt u regelmatig te horen dat u zo boos kijkt? Wel, mogelijk ligt dat aan uw slechte humeur … maar de kans dat u altijd slechtgezind bent, is klein. Ik durf dan ook te vermoeden dat u last hebt van fronsrimpels. Die geven u een ‘bozere’ uitstraling.

Nieuwe behandeling voor huidverstrakking bij Wellbe: Ultraformer

Kent u de Ultraformer al? Deze behandeling stimuleert uw collageenproductie en zorgt zo voor een strakkere huid. Kies voor de juiste aanpak bij Wellbe.

Strijden tegen striemen: mission impossible … of toch niet?

Striemen, zowel vrouwen als mannen krijgen ermee te maken. Gelukkig bestaan er doeltreffende behandelingen om uw huid weer mooi glad te maken!

Tixel: een doorbraak in behandelingen voor huidverbetering

Tixel is een techniek om uw huid te verbeteren en een frisse, jeugdige uitstraling te krijgen. Ontdek de behandeling bij Wellbe.

RF microneedling: de nieuwste huidverbeteringstechniek bij Wellbe

Met RF microneedling stimuleert u de collageenaanmaak in uw huid, waardoor uw gelaat een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Zeg vaarwel tegen die vervelende puistjes dankzij een doeltreffende acnebehandeling

In mijn praktijk krijg ik vaak patiënten over de vloer die last hebben van acne. Volgens onderzoek heeft maar liefst 70 procent van de tieners puistjes, maar ook bij volwassenen komt het nog frequent voor.